neljännesympyröitä.

Etenen neljännesympyröiden tai juopon polku –blokkien tekemisessä "Mod Op" -malliseen peittoon ilman melkein mitään suunnitelmaa. Olen laskenut, montako minkinlaista kappaletta tarvitsen yhteen ”varsiympyrään,” mutta leikkaan paloja jäännöskankaistani ilman, että lasken niiden lukumäärää.

Paremman suunnitelman puutteessa kerään valmiit kappaleet kuuteen pinoon, joissa on vaaleita, keskivärisiä ja tummia blokkeja ja joko vihreä tai musta-valkoinen/harmaa neljännesympyrä.

Juopon polku -tilkkublokkeja

Vaaleita paloja näytti olevan nyt tarpeeksi yhteen ”varsiympyrään” eli varsinaiseen Mod Op –kuvioon.

"Mod Op" -tyyppinen kuvio juopon polku -blokeista

Läiskin palat suunnilleen muotoon ja täydensin satunnaisesti neliöpinoista (ai niin, leikkaan kankaista myös neliöitä, koska niitäkin tähän malliin tarvitaan) ottamillani paloilla. En tietenkään ommellut näitä vielä yhteen, koska tämä oli vain kokeilu.

Vielä täytyy hioa sekä tausta- että kuviovärejä, mutta kaksiväristä isoa kuviota näyttäisi kuitenkin muotoutuvan näinkin erilaisista paloista.

Kommentit

Kvilttaaja sanoi…
Kyllä sulla on ihailtavasti hanskassa tuo palojen sommittelu. Noinkin pienellä kontrastilla saat selkeän kuvion näkymään. Tosta tulee ihana.

Löin viimeisen naulan paper piecing variksen arkkuun ja paperit, ompelukset ja hillitön määrä kangassilppua meni roskikseen.
Soile Kivinen sanoi…
Taas ihan mahtavan näköinen. Yhdyn edelliseen kommenttiin, kontrasti on ihanan hienovarainen.
paivis sanoi…
Mielenkiintoisen näköinen peitto tulossa. Kaarevissa muodoissa on aina oma haasteensa.
minulle nuo kaarevat muodot ovat aina olleet jotensakin ylittämätön este...olet saanut hyvää jälkeä aikaiseksi.Minä olen räpeltänyt kissakassia ja kassikissaa...
Tiinatei sanoi…
Onpa taas hyvä väriyhdistelmä. Kaareavt saumat kuulostavat haastavalle. Kävin katsomassa videon linkin päästä, näytti aika helpolle, mutta vaikeus lienee siinä, että kurvit osuvat just kohdalleen.
Satu sanoi…
Kiehtovan näköinen kuvio! Ja värit sopivat taas kerran niin hyvin yhteen!!
Tilkku & Tilkku sanoi…
Sinulta on odotettavissa taas hieno peitto. Kiitos sinulle, kun linkitit Töölön Tilkkupajan blogiisi. Olen tosi tyytyväinen peiton tikkaukseen.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ikuisuusprojekti on valmis.