moderni tilkkupinta.

Pelastin puna- ja vihreäsävyiset, helpot tilkkublokkini ja sain aikaiseksi modernin tilkkupinnan:

Moderni tilkkupinta helposta tilkkublokista

Blokit odottavat "design-seinälläni" eli lattialla kiinnittämistä toisiinsa. Sain juuri tasoitetuksi suorakaiteet. Vaikka paloja on vain 16 kpl ja vaikka suoristin palat vain pitkältä sivulta (lyhyiden sivujen suhteen toivon parasta, eli että blokit toisiinsa ommeltuina ovat vielä suhteellisen litteitä), työhön kului yli puoli tuntia.

Pinta näytti heti eilen lupaavalta:

Moderni tilkkupinta helposta tilkkublokista

Olen todella tyytyväinen kehysratkaisuun. Onneksi seikkailin muiden blogeissa saamassa hyvää ideaa!

Blokit ovat nyt 34 cm 57.5 cm kokoisia (kummallinen koko, mutta senttimitat käyttäytyvät aina näin).

Päivän tekosyy: Tilkkupintani olisi valmistunut jo ajat sitten, jos olisin päässyt silittämään paloja heti kun ne olivat silityksen tarpeessa.

Kissa tilkkuilijan apuna silityslaudalla

Helläsydämisyyttäni annoin Kissan oleskella laudalla pitkään ennen kuin otin höyrysilitysraudan laudalle. (Kissa pelkää silitysrautaa, ja ymmärrän sitä hyvin.)

Ompelen työlleni vielä ulomman kehyksen tai ehkä peräti kaksi kerrosta kehyksiä. Saisinkohan pinnan valmiiksi vielä tänään..? Jos niin on, toivottavasti ulkona kuivuu sen verran, että pääsen ottamaan tilkkupinnastani puutarhaympäristöisen kuvan!

Käytin tilkkupintaani vain 32 jo tekemistäni 45 blokista (ja leikkaamastani neliöstä), joten minulla on nyt toistakymmentä ylimääräistä 25cm x 25cm blokkia/palaa, joille voisi keksiä hyötykäyttöä.

Kommentit

Kvilttaaja sanoi…
Magee! Pystysuunnassa olevat kapeat tilkkuraidat näyttävät ihan majakoilta valokuvassasi. Nuo kehykset ovat tosi näppärät. Tosi moderni ja hyvän näköinen. Onnittelut!
Tiinatei sanoi…
Näyttää todella hyvälle! Mustat ja valkoiset raamit tuovat blokit ihan uudella tavalla esille ja muuttavat koko pinnan tyyliä, ihan niin kuin totesit, modernimpaan suuntaan.
Tilkkureppu sanoi…
Hyvältä näyttää, kehykset sopivat hyvin!
Soile Kivinen sanoi…
Aina vaan paranee, hyvältä näyttää. Mitä jos käyttäisit ylijäämäpalat taustakankaana...?
Irma sanoi…
Kehykset ovat kuin piste iin päälle, näyttää todella hyvältä:)
Marle sanoi…
Tosi hieno. Mulle tuli myös merellinen fiilis tuosta. Nuo erottuvat kehykset tekee työstä ryhdikkään (vähän niinkuin sinä itekin olet).
Anonyymi sanoi…
Kehykset tekivät työstä todella upean, onnittelen!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ikuisuusprojekti on valmis.